Wie ben ik?

Mijn naam is Yvonne Berkers-Aarts en woon in Asten. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.

Toen ik een aantal jaren geleden behandelingen reflexzonetherapie onderging, werd mijn belangstelling hiervoor gewekt. Door het volgen van een cursus reflexzonetherapie merkte ik dat ik niet alleen het ontvangen maar ook het geven van een behandeling prettig vond. Met veel enthousiasme ben ik daarom in 2009  begonnen aan de opleiding reflexzonetherapie aan de ANZN te Eindhoven, waarvan ik in augustus 2013 het diploma heb behaald.

In mijn vrije tijd geniet ik van fietsen, zwemmen, wandelen, lezen en contacten met familie en vrienden.

Artikel over Reflexzonetherapie Yvonne Berkers in Weekblad voor Deurne/Peelbelang

homeimage

Echte kracht komt niet voort uit fysieke capaciteit.
Het komt voort uit een ontembare wil’.
Mahatma Gandhi